Sobre Nosaltres

A GSM som un equip de professionals amb més de quatre dècades d’experiència i dedicació al sector del transport internacional de mercaderies. La nostra seu està situada a l’Edifici Colón de Barcelona, gratacels emblemàtic de la ciutat construït l’any 1970 i també conegut com la “Torre Marítima”.

La seva ubicació a l’Avinguda de les Drassanes el converteix en un punt de referència per a les empreses de logística nacional i internacional donada la seva proximitat al port de Barcelona. Aquesta situació ens proporciona contacte immediat i personal amb la part executiva del port, podent tenir així un control més eficient de les importacions i exportacions que gestionem.

A GSM no només comptem amb una extensa xarxa de proveïdors i agents per tot el món, també disposem d’una flota pròpia de contenidors cisterna per a l’enviament de líquids a granel, valor que ens proporciona independència per transportar aquest tipus de mercaderies.

Entre les nostres especialitats cal recalcar el transport de mercaderies perilloses (ADR) per via aèria, un servei especial de trànsit RO-RO per via marítima i un servei de grupatge propi, regular i directe al Marroc per camió o el vaixell.

Les nostres característiques estructurals ens permeten portar anys servint a clients de diferents magnituds, des de multinacionals automobilístiques i químiques fins a petites indústries tradicionals.

certificados GSMSA

LA MISSIÓ

El nostre compromís és oferir un servei de transport eficient, professional i còmode per a tots els clients.

Per garantir que les transaccions internacionals més complexes esdevinguin simples i així lliurar als nostres clients de preocupacions i burocràcia, l’equip de GSM treballa amb ells de manera directa i personalitzada estudiant cada cas amb detall i acompanyant-los durant tot el procés.

Per GSM el transport representa quelcom més que el fet de traslladar, molt més que l’enviament de mercaderies d’origen a la destí. Per a nosaltres el transport, en essència, forma part de la comunicació humana i ens sentim afortunats de poder contribuir a fer-la possible construint ponts entre les societats del món.

NOSTRES VALORS

ACCESIBILITAT

La nostra empresa fomenta el tracte directe i personal amb clients i treballadors per establir així  una relació de proximitat i confiança.

FLEXIBILITAT

A GSM busquem adaptar-nos constantment a les necessitats del nostre entorn, clients i treballadors, per això tenim un equip de professionals que estudien cada cas per trobar la millor solució.

RESPONSABILITAT

La trajectòria de GSM no hauria estat possible sense un compromís responsable amb tots els nostres clients independentment de la seva mida, per aquest motiu, no només tenim una política de responsabilitat civil que cobreix tots els riscos de la nostra activitat sinó que també ens ha preocupat d’adquirir tots els estàndards de qualitat del sector.

TREBALL EN EQUIP

La feina en equip per tal d’aconseguir la millor resposta per a cada individualitat ha estat sempre impulsada a GSM juntament amb la proximitat i la comunicació amb els nostres clients.

CONSCIÈNCIA AMBIENTAL

Tant per ser fidels a la nostra filosofia d’empresa com pel que fa a les exigències dels nostres clients, ens esforcem per ser al capdavant d’activitats ecològics a la nostre feina, així com la contractació línies marítimes compromeses amb el medi ambient.

RECURSOS HUMANS

L’equip de GSM està format per un 70% de personal femení i el 30% de personal masculí que junts formen un equip de professionals altament qualificats amb una àmplia experiència al sector.

En la seva línia de constant actualització, GSM promou la formació i el reciclatge del seu equip en els diversos camps d’especialització, així com en el domini de les noves tecnologies i el perfeccionament de les llengües estrangeres, tot això d’acord amb el pla d’objectius i els requisits dels sistemes de qualitat adoptats.