Transport Marítim

Trànsit de mercaderies per via marítima

 

La nostra extensa experiència i inversió en el sector dels serveis d’importació i exportació ens permet mantenir contacte directe amb totes les empreses navilieres, podent oferir preus molt competitius i les millors solucions adaptades a les necessitats dels nostres clients.

L’evolució aconseguida amb els anys ha permès a especialitzar-nos en el trànsit RO-RO (transport de càrrega rodada), desenvolupant la possibilitat de càrregues especials auto-portants en un exclusiu i restringit Mercat de Vaixells Porta-vehicles. Tanmateix ens hem especialitzat en el transport de líquids a granel, tant en Contenidors Cisterna com en Flexitanks.

La nostra implicació en els Contenidors Cisterna, o Isotanks, ens converteix en armadors podent, amb la nostra pròpia flota, utilitzar totes les línies disponibles, regulars o “feeders” per transportar tot tipus de granel i mercaderies perilloses. La manipulació d’aquesta mercaderia perillosa ens obliga a l’actualització permanent dels estàndards de qualitat més exigents (SQS, ISO, etc.)

certificados GSMSA

GSM FCL

Full Container Load

Aquest és un servei de transport de contenidor complet en les seves diferents modalitats i mides. Gestionem la seva importació o exportació a tots els ports del món.

Modalitats: Dry, Open Top, Flat-Rack, Reefer, Tank Container, Flexitank, High Cube y High Pallet Wide.

ROSA MORELL

Responsable del departament

(+34) 655 97 48 75

rmorell@gsmsa.es

GSM LCL

Less Container Load

Aquest és un servei tradicional, directe i regular a tots els ports del nord d’Àfrica, amb recepció permanent i omplida als nostres magatzems.

CINTA RAMÍREZ

Responsable del departament

(+34) 655 97 49 62

cinta@gsmsa.es

GSM FLEXITANKS

Servei de transport de líquids a granel per a productes alimentaris i químics no perillosos a tots els ports del món. Selecció d’equips i instal·lació als nostres magatzems per personal qualificat.

ROSA MORELL

Responsable del departament

(+34) 655 97 48 75

rmorell@gsmsa.es

GSM RO-RO

Roll On / Roll Off

Transport de càrrega rodada, vehicles, maquinària, autopropulsada i “Mafi”. És l’opció ideal per a projectes i vehicles de tot tipus.

DOLORS SALVAT

Responsable del departament

(+34) 635 56 57 38

dolors@gsmsa.es

GSM  PROJECTES

Projectes de Transport Marítim a mida

Oferim la nostra àmplia experiència en el transport internacional de grans pesos i mesures extraordinàries. Combinació amb contenidors especials i “Mafi” en vaixells portacontenidors o “Ro/Ro”.

ANTONIO LÓPEZ

Cap de departament

(+34) 635 56 81 37

alopez@gsmsa.es

GSM CHARTERING CISTERNA

Chartering de vaixells cisternes

Chartering i despatx de vaixells “tank” amb productes derivats del petroli i tot tipus de producte químic.

CRISTINA GONZALEZ

Responsable del departament

(+34) 635 56 84 24

cgonzalez@gsmsa.es

GSM IMPORTACIÓ

Servei d’importació marítima

La implicació amb els nostres clients i la representació de varis operadors i corresponsals arreu del món ens converteix en consignataris de mercaderia de tot tipus i quantitat.

El nostre servei consisteix en notificar l’arribada de la càrrega i facilitar tots els procediments i tràmits que l’importador requereixi.

ASSUMPTA VILA

Responsable del departament

(+34) 635 56 50 74

avila@gsmsa.es