Barcelona segueix mostrant el seu enorme atractiu internacional i l’interès que desperta en les aerolínies. Air China ha començat a comercialitzar els bitllets de la seva nova ruta entre Barcelona i Xangai, que llançarà el pròxim 5 de maig i que operarà durant tot l’any. El vol serà operat en un Aibus 330.

L’aerolínia xinesa, líder de vols entre la Xina i Europa, operarà tres vols setmanals. A través d’aquest vol, es podran fer connexions amb destinacions interiors com Chengdu, Guangzhou, Hangz-hou o Fuzhou, i destins internacionals al Japó, Taiwan i Austràlia.

La ruta Barcelona-Xangai té un gran tràfic anual que fins ara estaven obligat a realitzar connexions en altres aeroports europeus o d’Orient Mitjà. Air China ja opera la ruta entre Barcelona i Pequín, llançada també un 5 de maig, el del 2014. D’aquesta manera, l’aerolínia asiàtica puja la seva aposta per Barcelona amb un segon destí. Air China també opera un vol entre Pequín i Madrid, que dos dies a la setmana es perllonga fins São Paulo (Brasil).

Respecte a les rutes internacionals, l’aerolínia iraniana Mahan Air operarà una nova ruta entre Barcelona i Teheran, segons ha anunciat l’ambaixador espanyol a l’Iran, Eduardo López Busquets. La companyia també preveu operar un vol a Madrid en el futur, però encara no està programat.

AIR CHINA BCN