Gestión de Servicios Marítimos Aéreos y Terrestres S.A.
Ho fem fàcil oferint
un servei personalitzat,
eficient i de confiança.
Servicios marítimos Barcelona
Tank container Barcelona
Servicios aéreos Barcelona
Servicios terrestres Barcelona

GSM S.A. és una empresa de serveis, amb seu a Barcelona, que gestiona el transport internacional de mercaderies per mar, aire i terra. Anys d’experiència en el sector ens ha permès evolucionar i especialitzar-nos en sistemes de transport cada vegada més complexes per arribar a desenvolupar un servei de projectes per transports de característiques especials.

Entre les nostres especialitats cal recalcar el transport de mercaderies perilloses (ADR) per l’aire, l’opció més ràpida i segura per arribar a destí.

Per mar, oferim un servei especial de trànsit RO-RO i disposem d’una flota pròpia de contenidors cisterna per a l’enviament de líquid a granel (productes químics ADR, productes alimentaris, oli, etc.)

Disposem també d’un servei de grupatge propi, regular i directe al Marroc per camió o el vaixell.

La nostra filosofia empresarial es caracteritza per promoure el tracte directe i personal amb tots els clients, acompanyant-los fins aconseguir els seus objectius de forma ràpida, eficient i segura.

Per GSM el transport representa quelcom més que el fet de traslladar, molt més que l’enviament de mercaderies d’origen a la destí. Per a nosaltres el transport, en essència, forma part de la comunicació humana i ens sentim afortunats de poder contribuir a fer-la possible construint ponts entre les societats del món.

Tant és on vostè es trobi, farem sempre tot el possible per enllaçar-lo amb el seu destí desitjat.

GSM S.A.

certificados GSMSA

Transport Marítim

Trànsit de mercaderies per via marítima

La nostra extensa experiència i inversió en el sector dels serveis d’importació i exportació ens permet mantenir contacte directe amb totes les empreses navilieres, podent oferir preus molt competitius i les millors solucions adaptades a les necessitats dels nostres clients.

Transport Aeri

Trànsit de mercaderies per via aèria

El transport aeri és el mitjà de transport amb més auge en les últimes dècades. Avui dia les empreses necessiten rapidesa, seguretat i flexibilitat en les seves transaccions internacionals i per això GSM posa a la seva disposició un equip de professionals amb àmplia experiència en el sector de la logística aèria.

Transport Terrestre

Trànsit de mercaderies per carretera

A GSM som un equip de transitaris de Barcelona experts en el transport internacional de mercaderies per carretera, ja sigui unititzada, a granel, maquinària, bidons, pallets, etc..

Tank Container

Trànsit de mercaderies a granel

El projecte GSM Tanks Container, de contenidors cisterna, neix d’un equip de professionals amb una llarga experiència prèvia dins el sector del transport internacional de líquids, tot compartint coneixements, compromís i  entusiasme.

Serveis de Duanes

Tramitació de documents oficials

La nostra experiència en el sector Comerç Internacional ens permet oferir garantia suficient per a la realització de totes les etapes de la cadena de transport d’origen a la destinació. És per això que la tramitació duanera també forma part de la nostra feina.

Tracking

Sistema de seguiment de mercaderies

Des de la nostra aplicació de tracking podrà realitzar el seguiment de la seva càrrega per saber on es troba en tot moment.